Hírek

Sokkoló kampány a biztonságos közlekedésért

A súlyos sérüléses és jelentős anyagi kárral végződő közúti balesetek számának visszaszorítása érdekében fogott össze az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a Mobileye és az Autonet, és indítottak el egy nagyszabású figyelemfelkeltő kampányt.

Az ETSC (European Transport Safety Council) adatai alapján, az elmúlt évben a súlyosan sérültek száma 3%-kal nőtt. 2014-ben körülbelül 203.500 ember szenvedett közúti balesetben olyan súlyos sérülést az európai utakon, mely akár az életét is befolyásolhatta. Ennél pedig jóval több volt az olyan, „csak” anyagi kárral járó baleset, ami mind a károsultnak, mind az okozónak hatalmas költségeket, sok adminisztrációt és időkiesést is okozott.

A Magyarországon szeptembertől kezdődő kampány célja, hogy felhívja a figyelmet az óvatosabb, biztonságosabb vezetésre és arra, hogy a sofőrök segítésére már modern technikai eszközök is elérhetőek .

(Forrás: ETSC, baleset-megelozes.hu, Mobileye)

Kapcsolatfelvétel

Név:*
E-mail:*
Telefon:
Üzenet:
Írja be a képen látható kódot:

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:*
Írja be a képen látható kódot:

Impresszum

Auto Safety Hungary Kft.

Székhely: 1119 Budapest, Nándorfejérvári út 42-44.
Fióktelephely: 4400 Nyíregyháza, Kállói út 16.
Adószám: 22985929-2-43

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 1 408 8949