Hírek

Referencialevél

Coca Cola ajánlólevélÖrömmel állítjuk ki ezt a levelet a Mobileye számára, mert a technológiájuk már a mindennapjaink részét képezi, és ennek eredményeképpen csökkentettük a költségeinket is.


Fontos megjegyezni, hogy kellő szakértelemmel  dolgozó, a megbízható telemetrikus rendszer szolgáltatót érdemes választani.


Kiemelten fontosnak tartjuk a Mobileye technológiájának egyik leghasznosabb előnyét, miszerint mérhető és összehasonlítható adatokat biztosít. Ennek köszönhetően a flotta kockázatkezelése egyszerűbbé vált, és így valós eredményeket érünk el azáltal, hogy ezzel a rendszerrel támogatjuk a cégünket. Ellenkező esetben alacsony prioritású adatjelentéseket kapnánk, és nem lennénk képesek arra, hogy elérjük azt a maximális eredményt, amit a Mobileye által.


A Coca-Cola HBC Poland (Coca Cola HBC Lengyelország) a Mobileye technológia segítségével kinyert telemetrikus adatok alapján képes felépíteni a legideálisabb rendszert a sofőrjei számára. Több mint 700 járművet tudunk ellenőrizni, megfigyeljük a vezetési stílusukat, a balesetek kockázatát, aminek köszönhetően ötödére esett a kárigények aránya, valamint az átlagos üzemanyag-fogyasztás
A részleteket figyelembe véve csak ajánlani tudjuk a Mobileye-t.

Kapcsolatfelvétel

Név:*
E-mail:*
Telefon:
Üzenet:
Írja be a képen látható kódot:

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:*
Írja be a képen látható kódot:

Impresszum

Auto Safety Hungary Kft.

Székhely: 1119 Budapest, Nándorfejérvári út 42-44.
Fióktelephely: 4400 Nyíregyháza, Kállói út 16.
Adószám: 22985929-2-43

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 1 408 8949