Hírek

A Mobileye C2-270 magyarországi debütálása a Tuning Show-n

Budapest, 2011. március 25. – a video-alapú balesetmegelőzési rendszerek fejlesztésében piacvezető Mobileye N.V., és magyarországi disztribútora, az Auto-Safety Hungary, a március 25.-27. között a HungeEXPO területén megrendezésre kerülő Tuning Show-n mutatja be először termékét a magyar piacon.

A Mobileye C2-270 egyedülálló segítséget nyújthat a balesetmentes közúti közlekedésben. Ez az egyedülálló balesetmegelőző rendszer egy kamerával figyeli a jármű körüli forgalmat, és segít elkerülni a potenciális baleseteket.

A termék a Világ közel 50 országában már kapható (néhány felső kategóriás autóhoz extra felszerelésként rendelhető), eddig több tízezer személygépkocsiba és tehergépjárműbe építették be, rendkívül kedvező tapasztalatokkal.

Biztosak vagyunk benne, hogy a rendszer a jövőben Magyarországon is egyre több életet menthet majd meg, az elkerült baleseteknek köszönhetően.

A Mobileye használatával valószínűleg elkerülhetőek lettek volna a közelmúltban történt sajnálatos balesetek is (pl. a Soroksári úti gázolás, vagy a kamionsofőr elalvása miatti korlát átszakítás). Az első baleset kapcsán nemrégiben a TV2 Napló c. műsora is beszámolt a Mobileye megoldásának fontosságáról és közúti közlekedésben betöltött szerepéről .

A termék – Mobileye C2-270™
A Mobileye C2-270™ rendszer a biztonságos megoldás az ütközések megelőzésére illetve következményeik mérséklésére. A rendszer egy intelligens kamerával rendelkezik, amely a gépkocsi belsejében, a szélvédőn található. A Mobileye jármű-, sáv- és gyalogos-felismerési technológiája segítségével méri a járművek, sávelválasztó jelzések és gyalogosok távolságát, szükség esetén azonnali, életmentő figyelmeztetést nyújtva a vezetőnek.Mobileye C2-270™ biztonsági funkciói:

  1. Gyalogos elütés figyelmeztetés, kerékpáros felismeréssel (PCW - Pedestrian Collision Warning)
  2. Ráfutásos ütközés figyelmeztetés (FCW -Forward Collision Warning) mind autóutón és lakott területen, motorkerékpárra vonatkozóan is 
  3. Sávelhagyás figyelmeztetés (LDW - Lane Departure Warning)
  4. Követési távolság ellenőrzés és figyelmeztetés (HMW - Headway Monitoring & Warning)


A Mobileye N.V-ről
A Mobileye N.V. egy hollandiai központú, Izraelben fejlesztő kapacitásokkal, a világ számos országában (USA, Japán, Ciprus stb.) kereskedelmi irodákkal rendelkező cég. A Mobileye világszerte vezető szerepet tölt be az autóipari alkalmazásokhoz kapcsolódó fejlett digitális képérzékelés és feldolgozás terén, termékeivel lefedve az autóipari vizuális alkalmazások szinte teljes körét.
A Mobileye egyedi monokuláris platformja, mint egy harmadik szem, segíti a gépkocsivezetőt a biztonság növelésében és a balesetek elkerülésében, forradalmasítva a gépkocsivezetést.
A Mobileye termékeket – amelyek az EyeQ™ system-on-chip rendszerhez kapcsolódó szabadalmazott szoftver algoritmusokat tartalmazzák – már 2007. óta építik be a BMW, GM, Volvo and Yulon Motors (Nissan) és Renault Truck modellekbe. A nagyobb globális járműgyártók többsége folyamatosan vezeti be a Mobileye termékeket a piacra, 2014-ig sorozatgyártásban is alkalmazzák számos új modellben.

Az Auto-Safety Hungary-ről
Az Auto-Safety Hungary fő célja hivatalos Mobileye disztribútorként a termék portfolió Magyarországon történő piaci bevezetése.

Auto-Safety Hungary tulajdonosai több éves autóipari tapasztalattal rendelkeznek és elkötelezettek a termék sikere iránt.

Az Auto-Safety Hungary keresi azokat a beszerelő partnereket, akik kellő tapasztalatokkal rendelkeznek a gépjármű-elektronika terén, és szívesen csatlakoznának a beszerelési pontok kiépülőben levő országos hálózatához.

„A Mi küldetésünk az Ön biztonsága!”

 

Kapcsolatfelvétel

Név:*
E-mail:*
Telefon:
Üzenet:
Írja be a képen látható kódot:

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:*
Írja be a képen látható kódot:

Impresszum

Auto Safety Hungary Kft.

Székhely: 1119 Budapest, Nándorfejérvári út 42-44.
Fióktelephely: 4400 Nyíregyháza, Kállói út 16.
Adószám: 22985929-2-43

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 1 408 8949