Hírek

Autotechnika 2016

A Mobileye jelen volt a 2016-os Autotechnika kiállításon a HUNGEXPO-n. Bízunk benne, hogy minden kedves érdeklődő, aki ellátogatott a standunkhoz kielégítő információkkal gazdagodott a Mobileye tudásáról.

 Autotechnika 2016

Mobileye a Busexpo-n

Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő, minden eddigi látogatói és kiállítói rekordot megdöntő BUSEXPO szakkiállításon a Mobileye is képviselte magát.

 Busexpo

 

Reméljük, hogy minden érdeklődő eljutott a standunkhoz, és megismerték a szolgáltatásainkat, választ kaptak a kérdéseikre.

Ízelítő a kiállításról:

 

 

Termékinformáció: Mobileye 660 (Bluetooth)

Mobileye 660Nem sokkal ezelőtt dobtuk piacra a ME660 és ME630 termékünket. A ME660-as már beépített Bluetooth funkcióval rendelkezik, azonban sorozatos Bluetooth alkatrészhiányok miatt elhatároztunk, hogy nem gyártjuk tovább ezt a terméket. Felhívjuk a figyelmet, hogy az ME660 készlet hamarosan kifut.

Tovább gyártjuk azonban a Mobileye 6 rendszert Bluetooth nélkül, ilyen a Mobileye 630 is. Az applikáció linkjeit továbbra is itt érheti el: Android, iOS.


Jelenleg nem tervezzük az applikáció megszüntetését.


Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal

Referencialevél

Coca Cola ajánlólevélÖrömmel állítjuk ki ezt a levelet a Mobileye számára, mert a technológiájuk már a mindennapjaink részét képezi, és ennek eredményeképpen csökkentettük a költségeinket is.


Fontos megjegyezni, hogy kellő szakértelemmel  dolgozó, a megbízható telemetrikus rendszer szolgáltatót érdemes választani.


Kiemelten fontosnak tartjuk a Mobileye technológiájának egyik leghasznosabb előnyét, miszerint mérhető és összehasonlítható adatokat biztosít. Ennek köszönhetően a flotta kockázatkezelése egyszerűbbé vált, és így valós eredményeket érünk el azáltal, hogy ezzel a rendszerrel támogatjuk a cégünket. Ellenkező esetben alacsony prioritású adatjelentéseket kapnánk, és nem lennénk képesek arra, hogy elérjük azt a maximális eredményt, amit a Mobileye által.


A Coca-Cola HBC Poland (Coca Cola HBC Lengyelország) a Mobileye technológia segítségével kinyert telemetrikus adatok alapján képes felépíteni a legideálisabb rendszert a sofőrjei számára. Több mint 700 járművet tudunk ellenőrizni, megfigyeljük a vezetési stílusukat, a balesetek kockázatát, aminek köszönhetően ötödére esett a kárigények aránya, valamint az átlagos üzemanyag-fogyasztás
A részleteket figyelembe véve csak ajánlani tudjuk a Mobileye-t.

Biztonságosan kamionnal és busszal is

Sok baleset következik be akkor, amikor egy kamion vagy busz fordul rá egy mellékútra, és nem veszi észre a gyalogost vagy kerékpárost.

Ezért fejlesztettük ki a Mobileye Pajzs + rendszert kamionok és buszok számára:
- Kifejezetten a járművezető által nepajzsm látott holtterekre fejlesztett gyalogos és kerékpáros felismerő rendszer.
- Úgy tervezték, hogy csökkentse a járművezető figyelmetlenségből adódó holtterek veszélyeit.
- A rendszer figyeli a sebességet és a távolságot a gyalogostól vagy kerékpárostól, és figyelmezteti a vezetőt az esetleges ütközések előtt.
- Egyoldalú bal, és/vagy jobb oldali riasztások, melyek az audio és vizuális riasztásokkal segítik a járművezetőt a veszélyhelyzet  helyét illetően is.

Amikor a jármű egyenes úton halad, akkor a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet, ha gyalogost észlel a jármű oldalától 30 cm-re.
Amikor kanyarodik, akkor a rendszer hangjelzéssel jelzi, ha gyalogost érzékel 1 – 1,5 méterre a jármű oldalától vagy a záródó busz ajtajától.

2015. március 5., a Mobileye Pajzs elnyerte a Londoni Közlekedési díjat a "leghatékonyabb közúti biztonsági rendszer" kategóriában.

A Mobileye Pajzs + részletes bemutatásáért kattintson ide!

 

 

Sokkoló kampány a biztonságos közlekedésért

A súlyos sérüléses és jelentős anyagi kárral végződő közúti balesetek számának visszaszorítása érdekében fogott össze az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a Mobileye és az Autonet, és indítottak el egy nagyszabású figyelemfelkeltő kampányt.

Az ETSC (European Transport Safety Council) adatai alapján, az elmúlt évben a súlyosan sérültek száma 3%-kal nőtt. 2014-ben körülbelül 203.500 ember szenvedett közúti balesetben olyan súlyos sérülést az európai utakon, mely akár az életét is befolyásolhatta. Ennél pedig jóval több volt az olyan, „csak” anyagi kárral járó baleset, ami mind a károsultnak, mind az okozónak hatalmas költségeket, sok adminisztrációt és időkiesést is okozott.

A Magyarországon szeptembertől kezdődő kampány célja, hogy felhívja a figyelmet az óvatosabb, biztonságosabb vezetésre és arra, hogy a sofőrök segítésére már modern technikai eszközök is elérhetőek .

(Forrás: ETSC, baleset-megelozes.hu, Mobileye)

SportVerda: Mobileye balesetmegelőzés

A Mobileye bemutatkozott a Sportverda című műsorban is.

Itt látható az adás felvétele:

Vezess.hu: Mobileye C2-270

"Követési távolság-mérés, sávelhagyás-figyelmeztetés, gyalogosfelismerés: ezek a vívmányok többnyire csak a drágább új autókhoz rendelhetők. Kipróbáltunk egy kamerás berendezést, amely ezeket a funkciókat kínálja, akár használt autókhoz is"

A Mobileye a legutóbbi Forbes listán

Az új technológiák száma exponenciálisan nő az életünkben, egyre több eszköz vesz minket körül, melyek megkönnyítik vagy jobbá teszik mindennapjainkat.
 
A Forbes összeállított egy 10-es listát a legmeghatározóbb innovációs vállalatokról, amelyek között a Mobileye is helyet kapott mint az autóvezetők és a forgalomban résztvevők segítője.
 
A teljes angol nyelvű cikk ezen a linken olvasható.

Vezetőt segítő eszköz kerülhet minden új Audiba

A gyártó kifejlesztette azt az új egységet, amely a közeljövőben minden modelljükbe bekerül majd.

Az Audi vezetést segítő központi vezérlőeszközébe (zFAS) új processzorokat építettek be. A zFAS többek között a Mobileye EyeQ3 mobil processzorára és az nVidia Tegra K1 chipre épül.

További részletek az sg.hu-n: SG.hu

Kapcsolatfelvétel

Név:*
E-mail:*
Telefon:
Üzenet:
Írja be a képen látható kódot:

Hírlevél feliratkozás

Itt iratkozhat fel hírlevelünkre!

* a mező kitöltése kötelező
/ ( hh / nn )

Impresszum

Auto Safety Hungary Kft.

Székhely: 1119 Budapest, Nándorfejérvári út 42-44.
Fióktelephely: 4400 Nyíregyháza, Kállói út 16.
Adószám: 22985929-2-43

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 1 408 8949