Mobileye alkalmazás

Mobileye alkalmazás

Örömmel mutatjuk be Önöknek az új Mobileye Alkalmazást, mely által okostelefonján kap értesítést a kritikus helyzetekről. A kapcsolat Bluetooth alapú. 

Mobileye Alkalmazás

App Store Google Play

Lehetséges ütközés Távoli jármű Mobileye PCW
Mobileye ráfutásos ütközés figyelmeztetés városban és főutakon egyaránt, motoros érzékeléssel - A Mobileye akár 2,7 másodperccel az esetleges kerékpárral vagy motorral történő ütközés előtt jelez a vezetőnek, elegendő időt hagyva ezzel, hogy reagáljon és elkerülhesse az ütközést.  Mobileye követési távoláság ellenőrzés és figyelmeztetés - A Mobileye segíti a vezetőt a biztonságos követési távolság megtartásában, amely ha veszélyessé válik fény- és hangjelzéssel figyelmeztet. Mobileye gyalogos elütés figyelmeztetés, kerékpáros felismerés - A Mobileye figyelmezteti a vezetőt ütközésveszély esetén akár 2 másodperccel előre, hogy a baleset elkerülhető legyen. 
Mobileye LDW Mobileye LDW On jelzés Mobileye SLI
Mobileye Sávelhagyás-figyelmeztetés -A Mobileye fény- és hangjelzésekkel figyelmezteti a vezetőt a sáv nem szándékos elhagyásakor. Mobileye intelligens reklektor szabályzás A Mobileye akár automatikusan szabályozza a reflektort, hogy az ne zavarjon más járműveket.  Mobileye közlekedési tábla felismerés, a sebességkorlátozó táblákat is beleértve -A Mobileye felismeri és osztályozza a különböző közlekedési táblákat és szükség esetén figyelmezteti a jármű vezetőjét.

Kapcsolatfelvétel

Név:*
E-mail:*
Telefon:
Üzenet:
Írja be a képen látható kódot:

Hírlevél feliratkozás

Itt iratkozhat fel hírlevelünkre!

* a mező kitöltése kötelező
/ ( hh / nn )

Impresszum

Auto Safety Hungary Kft.

Székhely: 1119 Budapest, Nándorfejérvári út 42-44.
Fióktelephely: 4400 Nyíregyháza, Kállói út 16.
Adószám: 22985929-2-43

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 1 408 8949