Járműflotta védelem

Tudja biztonságban sofőrjeit és járműveit

A Mobileye ütközésvédelmi rendszer hatékony segítséget nyújt a sofőröknek a balesetek és most már a gyorshajtási bírságok elkerüléséhez is.

A rendszerben lévő vizuális szenzor folyamatosan figyeli a jármű előtti teret, és jelez a vezetőnek, ha azt érzékeli, hogy egy másik jármű, kerékpáros vagy gyalogos veszélyes helyen vagy közelségben tartózkodik. A hatékony vezetés támogatás érdekében a Mobileye-t úgy tervezték meg, hogy folyamatosan, soha el nem fáradva figyelje a járművek közötti távolságot, a közlekedők relatív sebességét és ez alapján számolja ki a saját járművünk mozgásához viszonyítva a baleseti lehetőség kockázatát.

A rendszer – a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően – képes az útburkolati jelek és a közlekedési jelzések felismerésére is. Sávelhagyás vagy sebességkorlátozásnál történő sebességtúllépés esetén a Mobileye időben figyelmezteti a vezetőt. Ezzel a baleseti kockázat csökkentésén túl a gyorshajtási bírság is elkerülhető.

A Mobileye egyedi és a vezető autógyártók által is alkalmazott technológiákat integráló rendszere úgy van tehát kialakítva, hogy már a veszélyes helyzet kialakulásakor figyelmezteti a sofőrt, akinek így időben van lehetősége reagálni és elkerülni egy esetleges balesetet vagy legalább a minimálisra csökkenteni annak súlyosságát.

A flottakezelők, flottamenedzserek közül egyre többen próbálják ki és használják a Mobileye technológiáját, mert megbízható működésének eredményei anyagilag is mérhetőek.

Néhány azon cégek közül, akik globális flottájuk egy részét vagy egészét már felszerelték ütközésvédelmi és balesetmegelőző rendszerünkkel: UPS, Dart Transit, Coca-Cola Hellenic, Abbott Pharmaceuticals, Veolia, CR England, DHL. Az ő tapasztalataik azt mutatják, hogy a Mobileye használatával jelentősen lecsökkentek a balesetek, ütközések és az ezekkel járó javítási, biztosítási és logisztikai szervezi költségek is.

Az alábbi ábrán a Coca-Cola Hellenic-nél történt pilot projekt magukért beszélő eredményei láthatóak. Már az első 3 hónap alatt 40%-kal csökkentek a követési távolság betartására vonatkozó jelzések, 50%-kal csökkent a frontális ütközési lehetőségekkel kapcsolatos riasztás, és 80%-kal a sávelhagyásra vonatkozó figyelmeztetés.

A tesztelés eredményeként a cég 28 országban több, mint 17.000 járművet szerelt fel a Mobileye Balesetmegelőző rendszerével, és az újonnan beszerzett járművekbe is folyamatosan kerülnek beépítésre a Mobileye legújabb típusai.

Három hónapos teszt eredménye a Coca-Cola Hellenic Mobileye használatának
forrás: us.mobileye.com/fleets

A Mobileye főbb jellemzői:

  • Valós időben riaszt
  • Bármilyen járműbe beszerelhető (kisteherautó, busz, kamion, személyautó, stb.)
  • Egyszerűsége miatt nem szükséges a sofőrök oktatása az eszköz használatára
  • Éjjel-nappal, minden időjárási körülmény között működik
  • Integrálható a legfejlettebb járműkövető rendszerekkel
  • Csökkenti a balesetből származó kiesési időt és ezzel kapcsolatos költségeket és adminisztrációt

Ön is könnyedén növelheti munkatársai és flottája biztonságát!

Az oldalon található űrlap segítségével jelezheti igényét.

Ha további részletekre kíváncsi, forduljon bizalommal hozzánk vagy az Önhöz legközelebbi értékesítési partnerünkhöz.

 

Kapcsolatfelvétel

Név:*
E-mail:*
Telefon:
Üzenet:
Írja be a képen látható kódot:

Hírlevél feliratkozás

Itt iratkozhat fel hírlevelünkre!

* a mező kitöltése kötelező
/ ( hh / nn )

Partnereink

  ARVAL Coca Cola Hellenic intime lilly NiT OBB

Impresszum

Auto Safety Hungary Kft.

Székhely: 1119 Budapest, Nándorfejérvári út 42-44.
Fióktelephely: 4400 Nyíregyháza, Kállói út 16.
Adószám: 22985929-2-43

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 1 408 8949