Cégünkről röviden

Cégünkről röviden...

MobileyeAz Auto Safety Hungary Kft-t egy autóipari mérnök, valamint egy jogász-közgazdász tulajdonosok által 2010-ben alapított vállalkozás.

A vállalkozás eredetileg a már Magyarországon is elérhető Mobileye ütközésvédelmi rendszerek forgalmazására jött létre. A Mobileye egy utólagosan beszerelhető passzív biztonsági rendszer, amely szinte bármilyen korú és típusú autóban használható.

A gyakran harmadik szemként is hívott Mobileye folyamatosan figyeli a jármű előtti teret, valamit a jármű fedélzeti számítógépét, és jelez a vezetőnek, ha azt érzékeli, hogy egy másik jármű, kerékpáros, vagy gyalogos veszélyes közelségben, vagy helyen tartózkodik.

A cég eredetileg csak budapesti telephellyel kezdte meg tevékenységét. 2013-ban tulajdonosváltás történt. Ennek köszönhetően a vállalkozás telephelyeinek és tevékenységeinek számai is megnőtt.

Napjainkban a vállalat saját telephelyein kívül számos viszonteladóval és szervizpartnerrel is büszkélkedhet az ország egész területén. Területi képviselőink, valamint mobil technikusaink révén a partnerek igényeihez maximálisan igazodva szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Munkánkat a minőség, megbízhatóság, pontosság jellemzi. Referenciaként a magánszemélyek mellett számos hazai és külföldi nagyvállalat, állami szervek és flottakezelő cég is említhető.

Magasan képzett munkatársaink szakmai tapasztalata az egyedi igények kiszolgálását is lehetővé teszik.

A 24 órás online hibabejelentésnek köszönhetően a legapróbb hibákra is reagálunk. Honlapunk minden menüpontja arra hivatott, hogy az ügyfeleink kényelmét és tájékoztatását szolgálja.

Bízunk abban, hogy hamarosan Önt is az elégedett ügyfeleink sorában köszönthetjük!

„A Mi küldetésünk az Ön biztonsága!”

Impresszum

Auto Safety Hungary Kft.

Székhely: 1119 Budapest, Nándorfejérvári út 42-44.
Fióktelephely: 4400 Nyíregyháza, Kállói út 16.
Adószám: 22985929-2-43

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 1 408 8949