A Mobileye-ról

A Mobileye-ról

A világban számtalan baleset történik minden órában. A Mobileye fejlesztése arról szól, hogy a technológiai vívmányok és gondos mérnöki tervezés kínálta lehetőségekkel segítséget nyújtsunk a belesetek elkerülésében. A megelőzésre fókuszálunk, hogy minél kevesebb baleset történjen az utakon.

A gyakran „harmadik szemként” is aposztrofált készülékeink vizuális szenzorai folyamatosan figyelik és elemzik a jármű előtt történő eseményeket, hogy idejében figyelmeztethessék a vezetőt a veszélyes helyzetekre. A Mobileye segít, hogy a sofőr még időben beavatkozhasson és elkerülhesse a balesetet, vagy elkerülhetetlen esetben csökkenthesse annak hatásait.

A Mobileye nélkülözhetetlen társa lehet azoknak, akiknek a vezetés a munkájuk és azoknak is, akik számára jól jön egy mindig éber virtuális társ útközben, aki csak akkor szól, ha igazán szükség van rá.

A Mobileye csúcstechnológiát képviselő, legújabb 660-as eszköze bármilyen új vagy használt járműbe beszerelhető. A készülék legfontosabb funkciói a következők:

•    Elülső ütközés-veszély figyelmeztetés
•    Sávelhagyás figyelmeztetés
•    Követési távolság ellenőrzés és figyelmeztetés
•    Gyalogos felismerés
•    Motorkerékpár felismerés
•    Kerékpár felismerés
•    Automatikus fényszóró bekapcsolás
•    Jármű és sávszél felismerés éjjel és rossz látási viszonyok között is
•    Index lámpa emlékeztető
•    Közlekedési és sebességkorlátozást jelző táblák figyelése

A Mobileye egyik legújabb fejlesztése kamionok és buszok számára nyújt nagyobb biztonságot. Ez a Mobileye Pajzs +, amit a járművezető által nem belátható holtterek figyelésére fejlesztettek ki, mert sok baleset adódik abból, hogy a vezetők nem veszik észre a gyalogosokat, kerékpárosokat. A rendszer figyeli a sebességet és észleli a távolságot, ha egy járókelő túl közel kerülne a járműhöz.

A Mobileye technikai háttere és termékei világszerte elismertek. A Mobileye készülékekben alkalmazott technológiát, vagy annak egyes részeit a világ vezető autógyártói közül is több mint 19 beépíti aktív biztonsági rendszerébe. A legújabb technikai vívmányokat az Audival és a Delphivel közös önvezető autó projektben is teszteljük és kamatoztatjuk.

Magyarországon az Auto Safety Hungary Kft. csapata forgalmazza a Mobileye utólagosan beépíthető passzív biztonsági eszközét. A készülékeket csak minősített szerelők építhetik be, mivel ők részesültek abban a teljes körű oktatásban, amely szükséges a Mobileye szakszerű és biztonságos beállításához.

Ön is könnyedén növelheti munkatársai és flottája biztonságát!

Az oldalon található űrlap segítségével jelezheti igényét.

Ha további részletekre kíváncsi, forduljon bizalommal hozzánk vagy az Önhöz legközelebbi értékesítési partnerünkhöz.

Kapcsolatfelvétel

Név:*
E-mail:*
Telefon:
Üzenet:
Írja be a képen látható kódot:

Hírlevél feliratkozás

Itt iratkozhat fel hírlevelünkre!

* a mező kitöltése kötelező
/ ( hh / nn )

Impresszum

Auto Safety Hungary Kft.

Székhely: 1119 Budapest, Nándorfejérvári út 42-44.
Fióktelephely: 4400 Nyíregyháza, Kállói út 16.
Adószám: 22985929-2-43

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 1 408 8949