Baleset-megelőzés

A balesetek elkerülhetőek

Baleset

Az autógyártók korábban az autók biztonságára a baleset bekövetkezésének szemszögéből tekintenek. Járműveiket létfontosságú megoldásokkal szerelték fel, melyek kétség kívül rengeteg életet mentenek.

A legújabb trendek viszont már arra irányulnak, hogy intelligens eszközökkel felszerelve az autókat megelőzzék a baleseteket, ahogyan a Mobileye is teszi már évek óta.

A biztonságos autózás jövője

Az ütközések sikeres elkerülésével a biztonsági övre és a légzsákra már csak másodlagos megelőző intézkedésként kell támaszkodni. Nem kérdés, hogy ezek az eszközök továbbra is elengedhetetlenek lesznek, de nincs olyan, ami helyettesíthetne egy olyan eszközt, amely segít elkerülni a baleseteket. Ez a Mobileye Ütközés Elkerülési technológiájának lényege.

Miben segít a Mobileye?

Azáltal, hogy a Mobileye felismeri az úton lévő járműveket, gyalogosakat, bicikliseket valamint az út felfestéseit és jelzőtáblákat is, a baleset megelőző rendszer ténylegesen ˝előre gondolkozik˝ és figyelmezteti a vezetőt a közelgő veszélyhelyzetre úgy, hogy a sofőrnek legyen ideje reagálni még a baleset bekövetkezése előtt. Ütközés veszély esetén, megengedett sebesség átlépésekor, sávelhagyáskor és más balesetveszély esetén a rendszer audio és vizuális figyelmeztetést ad elegendő időt biztosítva a sofőrnek a reagáláshoz.

6 életmentő funkció

A Mobileye mesterséges látás-alapú ütközés-elkerülő rendszere segít minden tapasztalt és kezdő sofőrt, hogy egy ˝extra szemmel˝figyeljenek az útra. A világon több mint 2,5 millió sofőr használja ezért a mi életmentő technológiánkat. Nézze meg kisfilmünket és ismerje meg a Mobileye-t működés közben.

 

Ön is könnyedén növelheti családja, munkatársai biztonságát!

Az oldalon található űrlap segítségével jelezheti igényét.

Ha további részletekre kíváncsi, forduljon bizalommal hozzánk vagy az Önhöz legközelebbi értékesítési partnerünkhöz.

Kapcsolatfelvétel

Név:*
E-mail:*
Telefon:
Üzenet:
Írja be a képen látható kódot:

Hírlevél feliratkozás

Itt iratkozhat fel hírlevelünkre!

* a mező kitöltése kötelező
/ ( hh / nn )

Impresszum

Auto Safety Hungary Kft.

Székhely: 1119 Budapest, Nándorfejérvári út 42-44.
Fióktelephely: 4400 Nyíregyháza, Kállói út 16.
Adószám: 22985929-2-43

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 1 408 8949